Novica

Domov / 

Arhiv novic  / 

Novica

Nazaj

Dan druženja in gibanja vseh generacij v OŠ

Spoštovani občani in občanke!

 

Obveščamo vas, da se bo 15. 9. 2016, od 17.00 do 19.00, odvijal projekt DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ. Dejavnosti se bodo odvijale v Hrastniku in Dolu na različnih lokacijah. 

 

 

Leto 2016/2017 predstavlja že deseto leto od začetka organizacije in izvedbe vseslovenskega projekta ŠPORT in ŠPAS – DRUŽENJE IN GIBANJE VSEH GENERACIJ.

 

 

Že v samem začetku je bil osnovni namen projekta  združevati vse  generacije preko  različnih vsebin, »medgeneracijskega sodelovanja – športa – gibanja – zdravja – zdrave prehrane – zdravega okolja – iger – ustvarjanja – zabave« in tako ostaja vse do današnjega dne.

 

 

Od samega začetka in vse do lanskega leta, so se vsi dogodki organizirali izključno istega dne, to je vedno tretjo soboto v mesecu maju. V letošnjem letu pa smo se zaradi preteklih slabih vremenskih pogojev odločili, da dogodek prestavimo v september.

 

 

Želimo si, da se v dogodek vključijo vsi lokalni dejavniki (šola, vrtci, društva, zdravstveni dom, čebelarji, sadjarji itd.), kjer se lahko predstavijo širši javnosti.

 

 

V projekt smo že povabili nekatera društva s katerim šola sodeluje. Če bi se katero od društev še želelo pridružiti projektu, vas pozivamo, da nam javite najkasneje do ponedeljka, 5. 9. 2016, v tajništvo šole (03 56 42 440).

 

 

 

Lep šolski pozdrav.