Novica

Domov / 

Arhiv novic  / 

Novica

Nazaj

Na Dolu koncert Navihanih muzikantov z gosti

V kinodvorani na Dolu je bil v soboto, 11. marca, koncert Navihanih muzikantov, ki ga sestavljajo trije fantje - Domen, Jure in Žiga ter Melita. Domna, domačina, poznamo že z raznih nastopov v osnovni šoli, kjer skoraj ni bilo prireditve brez njegove harmonike. Tudi na Kopitniku so že igrali na Popoldnevu ob citrah. Ostali člani ansambla so iz Tabora pri Vranskem oziroma iz Žalca. Lani novembra so praznovali pet let skupnega glasbenega delovanja.

 

Na koncertu so sodelovali tudi imenitni gostje kot Murni, ki so postali lani absolutni zmagovalci Števerjana in zmagali v oddaji Glasbeni skavt na Golici TV. Nastopili so še mladi učenci Domnovega ansambla in skupina Corona's. Ta je nastala kot nadaljevanje vokalne skupine CORONKE in povabila medse še dva odlična pevca – Borisa Pokorna in Janeza Hameršaka.

 

Večer sta popestrili tudi Jožica Hriberšek in Marija Sajovic, humoristki, članici prosvetnega društva Čeče, ki je letos  prejelo na področju ljubiteljske kulture  občinsko priznanje 8. februar.

 

Prireditev v nabito polni kinodvorani je vodila simpatična Lea Peklar iz Turja. Predsednica KS Dol Nataša Kreže, tudi pevka skupine Corona's, je bila navdušena nad obiskom: «Bo treba kaj podobnega še kdaj ponoviti!«

 

Fanči Moljk