Novica

Domov / 

Arhiv novic  / 

Novica

Nazaj

Obisk Dedka Mraza v Krajevni skupnosti Steklarna

 

V sodelovanju s člani Marionetnega lutkovnega gledališča Jurček smo tudi letos povabili Dedka Mraza v našo krajevno skupnost.

 

V četrtek, 28.12.2017 so se zgodaj popoldne pred Večnamenskem družbenem objektu Podkraj v KS Steklarna pričeli zbirati otroci, njihovi starši ali spremljevalci in velika dvorana je bila skoraj premajhna za vse, ki so čakali na prihod Dedka Mraza.

 

Ker Dedek Mraz nikakor ni prišel, so otroci za pomoč zaprosili člane lutkovnega gledališča in skupaj z Zvezdico Zaspanko končno priklicali Dedka Mraza.

 

Lepo je vse pozdravil, jih pohvalil, ker so bili pridni in mu napisali veliko pisem z veliko željami, katere pa ni bilo mogoče vse uresničiti. Dedek Mraz je vsakega otroka vzel v naročje, z njim pokramljal in podaril sladko darilo. Obljubil je, da jih obišče tudi prihodnje leto, če mu bodo pisali.

 

Na zaključku je sledila obvezna skupinska slika srečnih otrok z Dedkom Mrazom.

 

Zahvaljujem se članom Marionetnega lutkovnega gledališča Jurček: Špeli, Maji in seveda Mateju za prisrčno odigran odlomek iz igre Zvezdica Zaspanka in veliko pomoč otrokom pri klicanju Dedka Mraza.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst in fotografije : Adi Zaletel