Novica

Domov / 

Arhiv novic  / 

Novica

Nazaj

Oktobrski kopalni dan

V četrtek, 5. oktobra 2017 smo se ob 8. uri članice in člani Društva invalidov Hrastnik odpravili na zadnji kopalni dan v tem letu. Tokrat smo si izbrali Atomske toplice v Podčetrtku. Po dobre pol ure vožnje smo naredili kratek postanek za kavico v gostišču Hohkraut ter nato nadaljevali pot do našega cilja. 

 

Ko smo prispeli v Podčetrtek, nas je pričakalo lepo sončno vreme ter prijazno osebje Wellnesa Orhidelia, kjer smo bili dogovorjeni glede kopanja in kosila. Lep sončen dan, veseli, nasmejani obrazi naših članic in članov ter blagodejno delovanje termalne vode je bil pokazatelj, da bo današnji kopalni dan nepozaben. 

 

Žal se je pri kosilu v restavraciji Lipa zgodil neljub dogodek, ker je enemu našemu članu postalo slabo in smo potrebovali zdravniško pomoč. Tako smo se nazaj domov odpravljali z mešanimi občutki, v skrbeh za obolelega prijatelja, s katerim pa je na srečo zdaj že vse v redu.

 

Rad bi se zahvalil osebju Restavracije Lipa, ki so res pokazali čut do sočloveka in so nam ves čas čakanja na reševalce iz Kozjega bili v oporo in nam pomagali.

 

Dvornik Blaž