Novica

Domov / 

Arhiv novic  / 

Novica

Nazaj

Velikonočna ustvarjalna delavnica za otroke v KS Steklarna

Delavnica je potekala na velikonočno soboto, 15. aprila, v dvorani našega večnamenskega družbenega objekta v naselju Podkraj.

 

Pripravo in izvedbo delavnice sta letos prevzeli OZDPM Hrastnik z izkušeno mentorico Lilijano Oplotnik in Društvo Šula z ustvarjalno kreatorko in našo dolgoletno sodelavko Špelo Ulaga. Da je bila delavnica res ustvarjalna in sproščena, pričajo številni izdelki, od raznobarvnih pirhov do različnih podstavkov za njih, zajčkov, piščančkov in drugih izdelkov, katere so otroci ponosno predstavili na zaključku delavnice.

 

Otroška ustvarjalnost in neposrednost je pritegnila tudi našega kajakaškega velemojstra, srebrnega olimpijca Petra Kavzerja mlajšega z družino, ki je z veseljem sledil navodilom svoje hčerke Nole pri izdelavi izdelka.

Zahvaljujemo se Lilijani  iz OZD prijateljev mladine Hrastnik, Špeli iz društva Šula za pripravo in izvedbo delavnice. Posebej se zahvaljujemo  generalnemu sponzorju delavnice, Steklarni Hrastnik in sponzorju Dewesoftu iz Trbovelj, ki so nam delavnico omogočili. Zahvaljujemo se mentorjem in vsem otrokom za izdelavo velikonočnega stenčasa, ki bo krasil dvorano našega objekta.

Tekst  in foto : Matej Kaiser