Novica

Domov / 

Arhiv novic  / 

Novica

Nazaj

Zbor članov Društva invalidov Hrastnik

V soboto, 18. marca 2017 smo se v Športni Dvorni Hrastnik na letnem zboru članov zbrali člani Društva invalidov Hrastnik. Kot vedno smo se zbrali v velikem številu.

Na začetku je vse zbrane nagovoril predsednik Društva invalidov Hrastnik Rajko Žagar. Z minuto molka smo se spomnili dan prej preminule članice društva Majde Rodošek. Predlagal je tudi dnevni red in delovno predsedstvo, ki smo ga zbrani člani soglasno potrdili. To je bil tudi znak, da lahko začnemo z delom.

Predstavljeno je bilo poročilo o delovanju društva v preteklem letu, finančno poročilo ter seveda načrti za prihodnje leto. Ob pogledu nazaj se je lepo spomniti vseh lepih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj in seveda se veselimo tudi prihajajočih dogodkov.

Po končanem uradnem delu so sledili pozdravi gostov. Najprej nas je v imenu župana Mirana Jeriča nagovoril predsednik Sveta za invalide pri Občini Hrastnik Gregor Erman in nam namenil kar nekaj spodbudnih besed. S pohvalami za aktivno delo in željami za dobro delo še naprej so se pridružili še članica UO ZDIS Dragica Mirnik, hrastniška poslanca Vojka Šergan in Ivan Hršak, predsednik Društva upokojencev Dol pri Hrastniku Ivan Činžar in Društva upokojencev Hrastnik Franjo Krsnik, predsednik Društva invalidov Trbovlje Šalja Vesel in direktor Doma starejših Hrastnik Drago Kopušar. Vsi po vrsti so poudarili tudi pomembnost našega dela za skupnost in za same invalide.

Zaključili smo že kar klasično, z malico in druženjem v dobri družbi do večernih ur.

Mojca Trbovc