Dogodek

Domov / 

Seznam dogodkov  / 

Dogodek

Nazaj

Pogovor s Ksenijo Benedetti v Knjižnici Antona Sovreta

Srečanje s Ksenijo Benedetti nam obeta prijazen, koristen, iskrenejši odnos in bo v pomoč vsakomur – vodilnim, državnim in javnim uslužbencem, tajnicam v podjetju, posameznikom … – v poslovnem in zasebnem življenju, ko želimo, moramo in hočemo pokazati naše mojstrstvo v obvladovanju pravil lepega vedenja. Lepega vedenja nam ne more vsiliti nihče, če ga ne sprejmemo sami. V knjigah o pravilih lepega vedenja so lahko le priporočila, življenje pa narekuje, kdaj morajo postati obveznost. Vedeti je namreč treba, da – če so vsi drugi dejavniki izenačeni – je zmagovalec tisti, ki se bolj uglajeno vede.

Naložba v uglajeno vedenja in komunikacije je v poslovnem svetu naložba, ki navadno ne stane skoraj nič, vendar je odločilna pri ustvarjanju dodane vrednosti in dobička. Pri zdajšnjih izenačenih možnostih, je uspešen le tisti, ki je boljši v malenkostih.

Pogovor bo potekal v četrtek, 29. 03. 2018, v Knjižnici Antona Sovreta od 18. ure dalje, vodil ga bo direktor Mladinskega centra Hrastnik Jani Medvešek.