Dogodek

Domov / 

Seznam dogodkov  / 

Dogodek

Nazaj

Prostovoljec zasavske regije 2019

V četrtek, 30. 1. 2020, ob 18.00, bo v Delavskem domu Hrastnik potekala zaključna prireditev javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019. Dogodek bo namenjen podelitvi priznanj tistim prostovoljkam, prostovoljcem in organizacijam, ki so po mnenju javnosti najbolj zasluženi za razširjanje prostovoljskih in solidarnostnih vrednot ter s svojim delom sprožajo pozitivne družbene učinke v okolju, kjer delujejo.

 

Priznanja bodo letos podeljena najzaslužnejšim prostovoljkam in prostovoljcem po posameznih občinah (po eno priznanje na občino – Zagorje, Litija, Hrastnik, Trbovlje), priznanje za najzaslužnejšo prostovoljsko organizacijo pa bo prejela ena organizacije iz regije. Priznanja bodo prejeli tisti kandidati, kandidatke in organizacije, ki so na javnem glasovanju prejeli največ glasov.

 

Na dogodku bodo predstavljeni tudi vsi kandidati, ki so bili uvrščeni na javno glasovanje v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019.

 

Dogodek bodo letos z različnimi kulturnimi točkami popestrili tolkalna skupina Perkakšns iz Litije, Kulturno društvo Podkum, ŠKD Feniks iz Hrastnika in moška vokalna skupina MVS Un S Trboul.

NVO Consulta