V središču

Domov / 

Arhiv v središču  / 

V središču

Nazaj

Kontaktni podatki

Kontaktni podatki Občine Hrastnik

Občina Hrastnik
Pot Vitka Pavliča 5
1430 Hrastnik

Tel.: 03/56 54350
Fax.: 03/56 54369
E-pošta: obcina.hrastnik@hrastnik.si

Poslovni čas Občinske uprave
Pon, tor, čet: 8:00-15:00
Sre: 7:00-17:00
Pet: 8:00-13:00

 

Uradne ure
Pon, tor: 8:00-12:00 in 13:00-15:00
Sre: 7:00-12:00 in 13:00-17:00
Pet: 8:00-13:00

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Dan državnosti in občinski praznik

Spoštovane občanke, cenjeni občani,

 

del leta, ki je pred nami, je vedno nekaj posebnega. Bližajo se dnevi, ko praznuje država pa tudi naša občina. To je čas, ko se s ponosom spominjamo naših skupnih dosežkov v preteklosti in razmišljamo o naši poti za naprej. 

 

V novo obdobje, ki je pred nami, vstopamo z novimi pričakovanji, tudi novim upanjem. Čas je za nove razvojne alternative, nove načine razmišljanja in življenja. Naredili smo vse, da bi mladim odprli čim širše perspektive in možnosti, da bodo družbi lahko dali ustvarjalni prispevek, ki ga potrebujemo in samo to je prava pot do medgeneracijske solidarnosti. S skupnimi močmi si moramo prizadevati, da bomo na temeljih tradicije in načelih trajnostnega razvoja gradili prodorno in odprto skupnost ter privlačnejši Hrastnik. 

 

Prav je, da se vsi skupaj trudimo znova usmeriti na pot človekove svobode, blaginje in pravičnosti za vse ljudi, kot smo si jo zastavili ob osamosvojitvi. Prepričan sem, da bomo z optimizmom in solidarnostjo pravo pot spet našli in da nas bo ta pripeljala do lepše prihodnosti.

 

Spoštovani,

 

Ob dnevu državnosti in 3. juliju – prazniku občine Hrastnik vam iz srca čestitam. Iskreno čestitam tudi rudarjem ob njihovem stanovskem prazniku. V koledarju na naši spletni strani si lahko ogledate koledar prireditev, ki jih za vse nas pripravljajo društva, zavodi, krajevne skupnosti in številni posamezniki. Veseli bodo, če jim bomo s svojo prisotnostjo izkazali priznanje za njihov trud in tudi na ta način počastili praznike. 

 

 

 

Še posebej pa vas vabim na slavnostno prireditev ob občinskem prazniku,

 

 

ki bo v ponedeljek, 2. julija 2018, ob 19. uri,

v Delavskem domu v Hrastniku.

 

Na njej bomo podelili letošnja občinska priznanja in nagrade.

 

Prisrčno vabljeni!

 

 

 

 

Želim vam veselo praznovanje in prijetne poletne dni!


Župan Miran Jerič in sodelavci