V središču

Domov / 

Arhiv v središču  / 

V središču

Nazaj

Občina Hrastnik

Kontaktne informacije

Občina Hrastnik

Pot Vitka Pavliča 5

1430 Hrastnik

Tel.: 03/56 54350

Fax.: 03/56 54369

E: obcina.hrastnik@hrastnik.si

 

Uradne ure (vložišče)

Pon, tor, čet, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

 

Uradne ure (stranke)

Pon, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Dan državnosti in občinski praznik

Spoštovane občanke, cenjeni občani,

 

Kot vedno se končuje eno obdobje in prihaja novo - vanj vstopamo z novimi pričakovanji, tudi novim upanjem. Vsi skupaj se trudimo, da bi z vsakodnevnim prizadevnim delom izboljšali življenje občank in občanov, pred nami pa je ponovno tudi obdobje velikih investicijskih vlaganj v občini. Tako z velikimi kot malimi dejanji sledimo našim zavezam, da občina Hrastnik na temeljih tradicije in načelih trajnostnega razvoja gradi prodorno in odprto skupnost ter privlačnejši Hrastnik. 

 

Prav je, da se vsi skupaj trudimo za mir, za solidarnost in prijateljske odnose med sosedi, znanci in sokrajani ter občani, za človekovo svobodo, blaginjo in pravičnost za vse ljudi, kot smo si zastavili ob osamosvojitvi pred dobrega četrt stoletja. Prepričan sem, da nam bo z malce potrpežljivosti, optimizmom in solidarnostjo skupaj uspelo.

 

Ob Dnevu državnosti in 3. juliju – prazniku občine Hrastnik vam iz srca čestitam. Iskreno čestitam tudi rudarjem ob njihovem stanovskem prazniku, vsem skupaj pa želim ponosno, samozavestno in optimistično praznovanje. 

 

 

 

Na koledarju prireditev lahko najdete velik nabor dogodkov, ki jih ob prihajajočih praznikih za vse nas pripravljajo društva, zavodi, krajevne skupnosti in številni posamezniki. S svojo prisotnostjo jim bomo izkazali priznanje za njihov trud in na najlepši način počastili dneve, ko praznujeta država in tudi naša občina.  

 

Še posebej pa vas vabim na slavnostno prireditev ob  občinskem prazniku, ki bo v ponedeljek, 3. julija 2017, ob 19.00, v Delavskem domu v Hrastniku.

 

Na njej bomo podelili letošnja občinska priznanja in nagrade. V kulturnem programu pa se bo predstavila vokalna skupina JAZZVA.

 

Prisrčno vabljeni!

 

 

 

Želim vam veselo praznovanje in prijetne poletne dni!


Župan Miran Jerič in sodelavci