V središču

Domov / 

Arhiv v središču  / 

V središču

Nazaj

Občina Hrastnik

Kontaktne informacije

Občina Hrastnik

Pot Vitka Pavliča 5

1430 Hrastnik

Tel.: 03/56 54350

Fax.: 03/56 54369

E: obcina.hrastnik@hrastnik.si

 

Uradne ure (vložišče)

Pon, tor, čet, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

 

Uradne ure (stranke)

Pon, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Hrastničan Peter Kauzer osvojil olimpijsko medaljo

Župan občine Hrastnik Miran Jerič je našemu vrhunskemu športniku in častnemu občanu občine Hrastnik Petru Kauzerju v imenu občank in občanov Hrastnika, v imenu Občine Hrastnik ter v svojem imenu iskreno čestital za trdo prigarano srebrno kolajno na olimpijskih igrah, ki predstavlja krono v njegovi bogati in dolgi športni karieri.

 

"Hrastničanke in Hrastničane, prepričan pa sem, da tudi vse Slovence in Slovenke, je ob tvojem nastopu preplavilo veselje in neizmeren ponos. Leta in leta dela, dolgotrajne priprave in nastopi na številnih tekmovanjih, na katerih si nas vedno znova razveseljeval s svojimi uspehi, so ti zagotovili sodelovanje na že tretjih olimpijskih igrah. K izjemnemu rezultatu pa so prav gotovo prispevale tudi tvoje osebne lastnosti, kot so srčnost, delavnost, vztrajnost in osredotočenost. Posebej pa občudujemo tudi tvojo psihično trdnost, s katero ti je uspelo zdržati vse pritiske pričakovanj na tem elitnem športnem dogodku.


Veseli nas, da s prizadevnim delom in s svojo pozitivno naravnanostjo postavljaš občino Hrastnik na svetovni športni zemljevid in tako pomembno prispevaš k promociji naših krajev. Tebi, tvoji družini in celotni ekipi, ki te spremlja na tvoji športni poti, pa želimo še veliko uspehov in osebne sreče," je v čestitki olimpijskemu podprvaku zapisal hrastniški župan.