V središču

Domov / 

Arhiv v središču  / 

V središču

Nazaj

Občina Hrastnik

Kontaktne informacije

Občina Hrastnik

Pot Vitka Pavliča 5

1430 Hrastnik

Tel.: 03/56 54350

Fax.: 03/56 54369

E: obcina.hrastnik@hrastnik.si

 

Uradne ure (vložišče)

Pon, tor, čet, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

 

Uradne ure (stranke)

Pon, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Srečno in varno v šolo

 

Drage učenke in učenci,

spet je pred nami prvi šolski dan. V šolskih klopeh vas znova čakajo vaši prijatelji, veliko novih spoznanj, uspehov pa tudi zahtevnih preizkusov. Prepričan sem, da jih boste, tako kot v preteklih letih, opravili po vaših najboljših močeh, da boste pridobili še več znanja in boljših ocen.

V naši občini imamo letos 71 prvošolcev. Prvič boste prestopili šolski prag in začeli dolgo in zanimivo pot šolanja. Gotovo ste polni pričakovanj pa tudi vprašanj. Brez skrbi, na vaši poti vam bodo ob strani stali tako starši, kot tudi učitelji in sošolci. Prepričan sem, da bodo na prvi šolski dan in vse naslednje dni na vas še posebej pozorni tudi vozniki in vsi tisti, ki vam bodo pomagali priti varno do šole.

Spoštovane učiteljice in učitelji, dragi starši in stari starši!

Naša skupna naloga in odgovornost je, da mladim zagotovimo pot do znanja in spretnosti, s katerimi se bodo vključili v razvojno prizadevanje naše skupnosti. Samo z usklajenim delovanjem jim bomo lahko omogočili kakovostno izobraževanje in resnične priložnosti za zaposlovanje. Le tako si bodo lahko ustvarili lastno varnost, svoje družine in dobro prihodnost.

Bodimo strpni in solidarni in izpolnile se nam bodo vse želje in vsa pričakovanja. Vsem skupaj želim prijeten prvi šolski dan in uspešno šolsko leto.

Srečno!

 

 

Miran Jerič

 

župan