V središču

Domov / 

Arhiv v središču  / 

V središču

Nazaj

Občina Hrastnik

Kontaktne informacije

Občina Hrastnik

Pot Vitka Pavliča 5

1430 Hrastnik

Tel.: 03/56 54350

Fax.: 03/56 54369

E: obcina.hrastnik@hrastnik.si

 

Uradne ure (vložišče)

Pon, tor, čet, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

 

Uradne ure (stranke)

Pon, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Srečno 2017

Spoštovane občanke, cenjeni občani!

 

Počasi se izteka letošnje leto in na vrata trka prihodnje. V tem letu so nas velikokrat razveseljevali naši športniki, gospodarstveniki in drugi izjemni posamezniki. Dali so nam navdih in potrditev, da znamo in zmoremo ter tudi dobre obete za naslednje leto. 

 

Tudi v novem letu bo treba sprejeti veliko pomembnih odločitev, zato vstopimo vanj z novim upanjem in s trdno voljo, da bomo ustvarili pogoje za dobro življenje vseh. Spodbujali bomo gospodarski in družbeni razvoj ter si prizadevali za več strpnosti, medsebojnega zaupanja in sodelovanja. 

 

Vsakemu pripada pravica do priložnosti, ki vodi v skupno dobro. Odprimo se na vse strani, spravimo se s seboj, s preteklostjo in tudi tistimi, ki mislijo in delajo drugače kot mi. Le tako bomo v novo leto lahko zakorakali optimistično in z dobrimi mislimi, ki bodo ob vestnem delu prinesle tudi spodbudne rezultate.

 

Tudi letos so naši zavodi, društva in druge organizacije za vse nas pripravili nabor različnih prireditev. Na občini smo jih podprli v njihovih prizadevanjih, da nam vsem skupaj pričarajo pravo praznično vzdušje. Na tem mestu vabimo vse, da se jih udeležimo v čim večjem številu in se skupaj poveselimo ob iztekajočem letu.  

 

Praznični dnevi so vedno dnevi, prežeti s toplino in nekim posebnim čarom, ki ljudi zbližuje in vzbuja v njih pozitivne misli in hotenja. Želim vam,  da bi to toplino imeli tudi v vaših srcih in vaših domovih, da bi bili zdravi in srečni ter da bi v novem letu uspeli uresničiti čim več zastavljenih ciljev. 

 

Iskrene čestitke tudi ob dnevu samostojnosti, ki ga praznujemo kot pomemben mejnik v zgodovini naše mlade države.

 

Srečno  2017!

 

Župan Miran Jerič s sodelavci