V središču

Domov / 

Arhiv v središču  / 

V središču

Nazaj

Občina Hrastnik

Kontaktne informacije

Občina Hrastnik

Pot Vitka Pavliča 5

1430 Hrastnik

Tel.: 03/56 54350

Fax.: 03/56 54369

E: obcina.hrastnik@hrastnik.si

 

Uradne ure (vložišče)

Pon, tor, čet, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

 

Uradne ure (stranke)

Pon, pet: 8:00 – 12:00

Sre: 8:00 - 12:00, 14:00 - 17:00

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Z razumevanjem in solidarnostjo v novo leto

 

Spoštovane občanke, cenjeni občani!


Za nami je leto trdega dela in zahtevnih nalog. Pa tudi leto številnih slovesnosti, povezovanj in prijetnih druženj. To je čas, ko bomo kritično pregledali naše dosežke in si odpirali nove poti za naprej. Zadali si bomo še višje cilje in jih skušali čim bolje uresničiti. To nam bo uspelo samo, če bomo solidarni, če bomo znali sodelovati in priskočiti sočloveku na pomoč.


Prihaja tudi čas praznovanja in lepih želja. Te so sila različne, a lahko rečemo, da nas najbolj povezujejo želje po sreči, zdravju in blaginji. Da bi jih lahko uresničili čim več ljudem, moramo biti razumevajoči in strpni v medsebojnih odnosih ter spoštovati drug drugega.


Narediti moramo več, da bi bile mladim bolje odprte poti v samostojno in uspešno življenje. Ne smemo pa pozabiti tudi na starejše, na vse tiste, ki so v stiski, bolni ali osamljeni. Skrb za bližnje naj bo naše vodilo tudi v prihodnje.


Iskreno vam čestitamo tudi ob dnevu samostojnosti in enotnosti. Na ta dan smo se Slovenci in Slovenke izrekli za svojo državo. Nikoli prej v zgodovini nismo bili tako enotni in hkrati tako močni. Z razumevanjem, solidarnostjo in optimizmom lahko dosežemo tudi želeno blaginjo in pravičnost, ki smo jo takrat pričakovali, zato praznujmo s ponosom in dvignjeno glavo.


V letu 2014 vam želimo veliko zdravja, uspehov, sreče in zadovoljstva. Predvsem pa dobre volje in optimizma, da za Hrastnik in za uresničevanje naših skupnih ciljev naredimo vse, kar je v naši moči.


Župan Miran Jerič in sodelavci