Društvo Želodki

Domov / 

Življenje v Hrastniku  / 

Društva  / 

Ostala društva  / 

Društvo Želodki

Nazaj
Avto moto društvo HrastnikCB radio klubČebelarsko društvo HrastnikDruštvo za preprečevanje osteoporozeDruštvo RastKlub Brigadirjev ZasavjaDruštvo diabetikov HrastnikDruštvo Hrast Pina HrastnikDruštvo hrbteničarjev ZasavjeDruštvo invalidov HrastnikDruštvo invalidov SlovenijeDruštvo kmečkih žena in deklet HrastnikDruštvo Sožitje HrastnikDruštvo tabornikov rod temnega hrasta HrastnikDruštvo upokojencev Dol pri HrastnikuDruštvo upokojencev HrastnikDruštvo vojaških vojnih invalidov HrastnikDruštvo vojnih invalidov ZasavjeDruštvo ŽelodkiGasilska zveza HrastnikKlub Študentska organizacija HrastnikKlub za razvoj mladih in odraslih M.GKonjerejsko društvo HrastnikKorak naprej - društvo za poz.sprememebeKrajevna organizacija društva izgnancev HrastnikLetalsko modelarsko društvo KanjaLovska družina Dol pri HrastnikuLovska družina HrastnikZdruženje borcev za vrednote NOBObčinsko združenje slovenskih častnikov HrastnikObmočno združenje RK HrastnikProstovoljno gasilsko društvo Dol pri HrastnikuProstovoljno gasilsko društvo HrastnikProstovoljno gasilsko društvo MarnoProstovoljno gasilsko društvo Prapretno HrastnikProstovoljno gasilsko društvo TurjeProstovoljno industrijsko gasilsko društvo Rudnik HrastnikProstovoljno industrijsko gasilsko društvo Steklarna HrastnikProstovoljno industrijsko gasilsko društvo TKI HrastnikPtica - društvo za mlade - ZasavjeRadioklub HrastnikRibiška družina HrastnikSadjarsko društvo HrastnikTuristično društvo HrastnikZdruženje šoferjev in avtomehanikov

Imate vprašanje
Pišite nam, če imate vprašanje

Društvo Želodki

Društvo Želodki Na Selah 12

1431 Dol pri Hrastniku

tel.: 041 385 358 (Jani Medvešek),

040 629 406 (Tadej Pušnik)

 

www.zelodki.si

jani.medvesek@gmail.com

matična številka: 4039050

davčna številka: 53015223

TRR: SI56 6100 0000 3318 426

 

Želodki smo prostovoljna neprofitna organizacija, ki organizira prostočasne dejavnosti za otroke in njihove družine na območju občine Hrastnik in širše. Na naših druženjih se gibamo, pojemo, plešemo, ustvarjamo, se hkrati zabavamo in učimo. Sodelujemo s šolami, vrtci ter drugimi organizacijami in društvi, s katerimi bogatimo program vseh dejavnosti. V društvo s sedežem na Dolu pri Hrastniku smo se s spontano pobudo organizirali starši, ki nam ni vseeno za razvoj naših otrok. Želimo dati svoj prispevek k ustvarjanju spodbudnega in kreativnega okolja, v katerem se bomo vsi dobro počutili, in bomo na tej podlagi lahko naredili prehod v naprednejše razvojno obdobje, ki ga v naši državi, predvsem pa v Zasavju, še kako potrebujemo. Zavedamo se, da pomagati drugim pomeni tudi utrjevati svojo samozavest in utemeljiti svojo koristnost. Zato vas iskreno - dragi starši, stari starši in vsi ostali, ki vam ni vseeno za prihodnost naših otrok - vabimo, da se nam pridružite in na kakršenkoli način prispevate h krepitvi naših prizadevanj in k ustvarjanju novih kreativnih dejavnosti za otroke in družine.

 

Želodkov festival

Prvo soboto v septembru na Dolu pri Hrastniku Želodki organiziramo zabaven, pisan in vsebinsko bogat Želodkov festival. Gre za popolnoma brezplačno prireditev, ki je namenjena vsem otrokom in družinam v občini Hrastnik, sosednjih občinah in širše. Trudimo se ustvariti raznolik program na odru (glasbene, lutkovne, plesne predstave). Pripravljamo številne druge aktivnosti z zabavno in izobraževalno vsebino. Prizadevamo si predstaviti tudi čim več novosti na delavnicah in otrokom ponuditi možnost različni doživetij in ustvarjalnih momentov. Skrbimo za predstavitev delovanja različnih društev in organizacij, ki izvajajo dejavnosti za otroke.