Klub malega nogometa AMG Juventus Hrastnik

Domov / 

Življenje v Hrastniku  / 

Društva  / 

Športna društva  / 

Klub malega nogometa AMG Juventus Hrastnik

Nazaj

Klub malega nogometa AMG Juventus Hrastnik

Log 4d
1430 Hrastnik

Kontakt: Jože Hočevar


    
KMN AMG JUVENTUS je prostovoljno društvo malega nogometa, ki deluje že 15. leto in v svoji sredini združuje amaterske športnike. V skoraj 15 – letni zgodovini kluba smo osvojili 11 pokalov, od tega 61 za prvo mesto.

Smo zmagovalci medobčinske lige v Zagorju, Zasavskega superpokala in zimske lige v Hrastniku v letih 2004, 2006 in 2007, zmagovalci Zasavskega pokala v letih 2004 in 2007, sedemkratni zaporedni zmagovalci turnirja v Hrastniku in še bi lahko naštevali. Za nagrado pa smo se odločili, da ob 15 – letnici kluba poskusimo še s tekmovanjem na višjem rangu, to je v Celjski regijski ligi malega nogometa, kjer pa nam po prvem delu tudi odlično kaže, saj vodimo na lestvici. Ponosni smo tudi na dejstvo, da smo edina ekipa, ki je v medobčinski ligi v Zagorju v 30 – letni zgodovini osvojila dvojno krono in to kar dvakrat, v letih 2004 in 2007, pa čeprav so v tej ligi igrala tudi takšna moštva, kot so Inženiring Šarbek (zdajšnja Svea) iz Litije, ki je tudi večkratni slovenski državni prvak in pa lanski državni prvak, Gip beton iz Zagorja.

V dosedanjih letih je klub odigral 1227 tekem in zabeležil 823 zmag, 182 neodločenih izidov in doživel 222 porazov. Največ odigranih tekem ima Zoran Presečki in sicer kar neverjetnih 295 tekem za KMN Juventus, prispel do prvega vratarja državne reprezentance v malem nogometu.